You are here
Home > Lasa-ma sa te motivez > Viata Traita la Maxim

Viata Traita la Maxim

Viata traita la maxim

Scopul acestui video nu e sa ne arate ca altii au probleme mai mari decat noi. In viata, fiecare are parte doar de provocarile pe care le poate duce. Nimic mai mult sau mai putin!

Scopul e sa intelegem ca, indiferent ce ne-ar aduce viata,  putem alege doar una din doua:

1. Dragostea sau
2. Frica

Atunci cand faci ceva, de fiecare data intreaba-te: fac acest lucru din dragoste sau din frica?

Dragostea vine din inima, iar Frica vine din cap.

Aceasta e povestea unui tanar pe nume Emmanuel.

Emmanuel s-a nascut in Irac, in anii ’90, in timpul razboiului.
Au existat multe controverse, in ceea ce priveste ce fel de arme s-au folosit in timpul acestui razboi. De exemplu, arme care contin uraniu. Se stie ca acest material provoaca defecte la nastere (malformatii congenitale).

Si intr-adevar, in zona de razboi, s-a inregistrat o crestere a numarului de copii nascuti cu malformatii congenitale.

Emmanuel si fratele sau fac parte din numarul acestor copii. Ei s-au nascut chiar in mijlocul razboiului si ambii cu malformatii congenitale. Aceste defecte erau atat de mari, incat mama lor a simtit ca nu poate avea grija de ei asa cum ar avea ei nevoie. Ea i-a pus intr-o cutie de incaltaminte si i-a lasat intr-un parc.

Copiii au fost gasiti de catre niste calugarite. Acestea i-au luat si i-au adus la un orfelinat, unde au avut grija de ei, cum au putut mai bine (tinand cont de malformatiile pe care le aveau).

Povestea celor doi frati a ajuns pana in Australia.

O femeie,  Moira Kelly, renumita pentru actele sale umanitare, cauta in alte tari copii care au nevoie de ajutor medical, pe care nu il pot primi in tara lor de origine. Ea aduce copiii in Australia, ii ia sub tutela pe toata perioada tratamentului si , de regula,  ii duce inapoi in tara lor de origine.

Moira Kelly a crezut ca asa va fi si  in cazul lui Emmanuel si al fratelui sau.

Ea a plecat in Irac, i-a luat de la orfelinat si i-a adus in Australia. Dar, dragostea care a aparut, legatura care s-a creat intre cei trei, a fost atat de puternica, incat Moira a decis sa ii infieze.

Acum Emmanuel este un tanar, al carui vis e sa devina cantaret. Ca sa isi atinga scopul, a decis sa participe la auditiile pentru show-ul Australian: “The X Factor”.

Acest video este un clip despre auditia lui Emmaneul. Acesta i-a impresionat pe toti pana la lacrimi:  sala, juriul, intreaga lume.

Emmanuel isi spune mai intai povestea vietii sale, apoi interpreteaza un cantec. Acest cantec impresioneaza cu de la sine putere, indiferent cine il canta. Insa, auzindu-l pe Emmanuel interpretandu-l, efectul este si mai mare.

El propune sa ne imaginam ca traim intr-o lume, in care nu exista niciunul din lucrurile care l-au ranit. Da, Emmanuel canta “Imagine” (“Imagineaza-ti”) al lui John Lennon.

Pur si simplu, fii  alaturi de Emmanuel, in timp ce el sta acolo pe scena. In acel moment, el este un star, el isi traieste visul! Priveste-i doar fata si incearca sa simti ceea ce simte el!

 

Da, el a avut o viata grea. Si nimic din ceea ce i s-a intamplat, nu a fost alegerea sa. El nu a avut niciun cuvant de spus! Dar, in pofida acestora, el a ales sa iubeasca! Sa iubeasca viata, sa viseze si sa faca tot posibilul ca sa isi urmeze visul!

Iata de ce e important sa alegem Dragostea! Ea ne face mai buni, mai fericiti, mai stralucitori!

Atunci cand nu stii cum sa procedezi, procedeaza cu dragoste.

 

OKSUCCESS!

 

Sursa Foto: http://emmanuelkellyofficial.com/gallery/

Similar Articles

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top