You are here
Home > Lasa-ma sa te motivez > Valori si Non-valori

Valori si Non-valori

La un colt de tara, o familie isi ducea traiul linistit. Intr-o zi, sotul isi suna sotia sa o anunte ca masina pe care si-au dorit-o de ceva timp, tocmai a cumparat-o si ca in 10 minute vine acasa. Sotia, impreuna cu fiul lor de 10 ani, ies la poarta ca sa-l intampine. O masina rosie se apropie. Este exact culoarea pe care si-a dorit-o ea si este diesel, asa cum isi dorea el. Dorintele lor erau indeplinite. Se simteau o familie norocoasa.
S-au imbratisat indelung. Erau foarte bucurosi, asa ca s-au dus inauntru sa sarbatoreasca… Dupa un timp, ies la o plimbare cu masina ca sa savureze si ea placerea. Descopera ca, intre timp, masina a fost zgariata de catre copilul lor… Tatal, extrem de nervos, ia piatra cu care acesta zgariase masina si isi loveste copilul de mai multe ori peste degete atat de tare, incat acesta este dus de urgenta la spital. Este bagat direct in sala de operatie, cu pericolul sa-i fie amputate patru degetele. In cele din urma, iese doctorul si confirma temerea parintilor: degetelele baietelului au fost amputate.

Mai tarziu, copilul cu mana bandajata, isi intreaba tatal plangand: „Cand imi cresc degetelele la loc?” Nu mai incape indoiala ca tatal regreta mult ca a fost impulsiv si a reactionat astfel. Dar cand au ajuns acasa, el a observat ca pe masina era zgariat „Te iubesc, tata” Acesta a izbucnit in plans, dar nimic nu mai este de facut…

In viata exista valori si non-valori. Invata sa faci deosebirea intre ele si niciodata sa nu le schimbi cu locul.

OKSUCCESS!

Similar Articles

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top