You are here
Home > Lasa-ma sa te motivez > Stii care este pseudonimul lui Dumnezeu?

Stii care este pseudonimul lui Dumnezeu?

„Intamplare” este pseudonimul lui Dumnezeu, atunci cand nu vrea sa semneze cu propriul nume.

Universul are in dotare o multime de tehnici perfecte, cu ajutorul carora ii face pe oameni sa se intalnesca unii cu altii. In cautarea unui loc de trai potrivit, al unui loc de munca sau al unui partener de viata, Multi pleaca la distante foarte mari. In acelasi timp, in spatele cortinei scenei mondiale, munceste o institutie, care creeaza relatii perfecte pentru oameni. Ea se numeste Centrul Cosmic pentru Dirijarea Coincidentelor.

Intamplari nu exista! Coincidentele sunt niste evenimente fenomenale, despre care, Cel ce le aranjeaza, nu vrea sa vorbeasca. Pentru El „intamplarea” nu joaca niciun rol. Tot ce apare in viata ta este rezultatul dorintelor si actiunilor tale.

Atunci cand tinzi sa indeplinesti dorintele inimii, afla ca Universul stie tot despre tentativele tale. El incepe a-ti organiza evenimentele vietii. Cunoaste adresa ta si fiecare tentativa serioasa este scrisa intr-un Registru. Fa tot ce este in puterile tale, fara supraeforturi, iar Universul va face restul. Atunci cand cineva intreprinde tot ce e posibil pentru materializarea viselor sale, forta nevazuta a Universului se conecteaza imediat si se intampla minuni. Planifica si fa tot ce poti, apoi mizeaza pe mersul firesc al lucrurilor. Aptitudinea de a nu forta nota si a te increde in Puterea Suprema, este la fel de importanta ca si rugaciunea sincera.

Fiecare persoana care apare in viata ta, nu este nimeni altcineva, decat un actor din scenariul scris de catre tine. Trebuie sa fii preocupat de un singur lucru: perfectionarea scenariului, ca filmul vietii sa fie tot mai bun si mai bun.

Responsabilitatea pentru acest film este exclusiva a ta! Savureaz-o!

Iti doresc sa ai in viata cat mai multe „intamplari”!

OKSUCCESS!

 

Sursa Foto: www.pixabay.com

 

Similar Articles

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top