You are here
Home > Dezvoltare Personală > Si Tu Poti Fi Invingator !

Si Tu Poti Fi Invingator !

Un intreprinzator era inglodat in datorii pana peste urechi. Evita cum putea intalnirea si discutiile cu creditorii si furnizorii care isi cereau banii. Intr-o dupa-amiaza s-a retras in parc, s-a asezat pe o banca si si-a cuprins capul cu ambele maini, incercand sa gaseasca solutia salvarii companiei de la faliment.

Nici nu a observat cum s-a apropiat de el un batran.

Dupa ce au discutat ceva timp, batranul l-a intrebat cum il cheama, i-a scris un cec si i l-a bagat in buzunar: „Ia acesti bani. Ne revedem tot aici peste un an. Atunci sigur vei putea sa mi-i returnezi.”
S-a intors si a disparut la fel de repede, precum a aparut.
Intreprinzatorul a scos cec-ul din buzunar si a vazut scrisa suma de 500 000 $, semnat John Rockefeller (in acele timpuri era unul dintre cei mai bogati oameni ai planetei!)

„Imi pot solutiona toate problemele intr-o clipita!” s-a gandit el.

Insa nu s-a grabit sa cheltuie banii, ci a pus cec-ul in safe. Numai gandul despre existenta cec-ului i-a dat puteri supraomenesti ca sa elaboreze o noua strategie pentru a-si salva afacerea.
Cu o portie impunatoare de optimism, rastimp de cateva luni, a reusit sa intoarca datoriile si sa fie din nou profitabil.

Exact peste un an, a venit in parc, tinand in mana acel cec misterios. La fel a facut si batranul.
Dar in momentul cand a vrut sa-i returneze cec-ul si sa-i povesteasca cat de mult l-a ajutat, de ei s-a apropiat o sora medicala, care l-a apucat pe batran: „Sunt atat de fericita ca am reusit sa te gasesc! a exclamat ea. Sper ca nu v-a deranjat. Permanent fuge de acasa si le spune tuturor ca este John Rockefeller”

Intreprinzatorul nostru a ramas tablou. Rastimp de un an a riscat, a investit, a facut afaceri, cumparand si vanzand, fiind convins ca are jumatate de milion de dolari!
Doar acum a inteles ca nu banii, reali sau virtuali, i-au schimbat radical viata, ci INCREDEREA in propria persoana, care i-a dat forte noi pentru a obtine tot ce are acum.

Da necrezut, da?

Aceasta istorioara pare o vrajeala. Insa magia care poate face minuni in viata ta este increderea in propriile forte.
Te rog sa ma crezi, caci zilnic ma conving de forta nelimitata a increderii!

Trebuie sa crezi cu toata fiinta ca poti primi locul de munca la care visezi sau ca esti capabil sa-ti organizezi propria afacere, ca te poti debarasa de situatiile sau oamenii care nu-ti permit sa traiesti la intensitate maxima, ca iti poti gasi iubirea vietii si poti fi fericit/a la superlativ, ca poti fi sanatos-tun, fara a merge vreodata la medic.

Insa foarte, foarte putini au norocul sa intalneasca „un Rockefeller”, chiar si fals. In aceasta situatie, doar TU iti poti face cel mai frumos cadou al vietii – increderea absoluta in fortele proprii.

Vreau sa-ti fac un mic cadou!
Eu am un respect deosebit si incredere deplina in tine. Dar vreau, in primul rand, ca TU sa ai incredere absoluta in tine! Doar atunci vei putea, cu multa usurinta, sa materializezi cele mai indraznete vise si sa gasesti drumul spre SUCCESS!

Si TU poti fi invingator!

OKSUCCESS

 

Sursa Foto: www.pixabay.com

Similar Articles

One thought on “Si Tu Poti Fi Invingator !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top