You are here
Home > Lasa-ma sa te motivez > Secretul Abundentei

Secretul Abundentei

In traditia vedica este cunoscuta o poveste despre un tanar care a plecat sa caute Secretul Abundentei. Timp de mai multe luni a calatorit prin tinuturi rurale, pana intr-o zi, cand a intalnit intr-o padure un maestru spiritual si l-a intrebat cum sa faca sa-si transforme visurile in realitate,
– Ce vrei tu cu adevarat? a intrebat maestrul.
– Vreau sa am bogatii nemasurate, dar nu din motive egoiste, i-a raspuns plin de convingere tanarul. Vreau sa le folosesc pentru a ajuta intreaga lume. Poti sa-mi spui, te rog, care e secretul realizarii unui asemenea belsug?
Maestrul a incuviintat cu o miscare a capului.
– In inima fiecarei fiinte umane exista doua zeite. Lakshmi, Zeita Bunastarii, care este generoasa si frumoasa. Daca o venerezi, ar putea sa-ti daruiasca bogatii si comori. Dar este si capricioasa . S-ar putea sa-si retraga favorurile fara veste. Cealalta zeita e Saraswati, Zeita Intelepciunii. Daca o venerezi pe Saraswati si te dedici intelepciunii, Lakshmi va deveni geloasa si iti va acorda mai multa atentie. Cu cat mai mult cauti intelepciunea, cu atat mai insistent te va urmari Lakshmi, coplesindu-te cu avere si belsug.

In viata ta, ce este primordial? Daca inca nu ai gasit bunastarea, dedica-ti viata intelepciunii.

OKSUCCESS!

Similar Articles

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top