You are here
Home > Lasa-ma sa te motivez > Scrisoarea Unui Director de Scoala

Scrisoarea Unui Director de Scoala

Aceasta scrisoare a fost scrisa de catre directorul unei scoli din Singapur, insa e valabila pentru toti parintii, indiferent in ce colt al lumii locuiesc.

Dragi parinti,
Curand vor incepe examenele. Stiu ca aveti mari emotii pentru copiii Dumneavoastra, dorind ca ei sa le sustina cu brio.
Va rog foarte mult sa constientizati urmatoarele: la aceste examene, printre elevi va fi un pictor, care nu are nevoie sa inteleaga matematica. Va fi un intrepinzator, pentru care istoria si limba engleza nu sunt atat de importante. Un muzician, care nu va avea nevoie de chimie. Un sportiv, pentru care educatia fizica este mai importanta decat fizica.
Ar fi superb daca odrasla Dumneavoastra ar primi note mari. Dar, Va rog, nu le distrugeti increderea in sine si simtul propriei demnitati, daca nu va fi asa.
Spuneti-le ca este doar un examen, ca este firesc sa fie asa. Ei s-au nascut pentru fapte mult mai marete. Spuneti-le ca, indiferent de nota primita la examen, ii iubiti si nu-i veti condamna niciodata.
Va rog mult, faceti acest lucru si urmariti-i cum vor cuceri lumea. Un examen sau o nota proasta nu pot sa-i lipseasca de un vis sau de un talent.
Si inca ceva. Nu considerati ca medicii si inginerii sunt singurele persoane fericite de pe planeta.
Cu cele mai sincere urari de bine,
Directorul scolii.

Un examen este doar un examen. De cate ori ai fost intrebat ce note ai avut la examene? De cate ori te-a ajutat nota de la examen ca sa te descurci financiar?

Stii ca cei mai de SUCCESS oameni nu au studii superioare? Iata doar cativa dintre ei: Bill Gates, Steve Jobs, Ingvar Kamprad (IKEA), Henry Ford, Walt Disney, Tom Hanks, Cristiano Ronaldo, Coco Chanel… si inca multi, multi altii.
Exista lucruri mult mai importante decat notele de la examen!

Daca vrei sa afli mai multe, aplica la SUTUL MAGIC si afla tot!

OKSUCCESS!

Similar Articles

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top