Screen Shot 2016-05-22 at 2.24.09 PM

Initiat de catre niste romantici incurabili, aproape nebuni, din dorinta de a-i ajuta pe acei care cauta SUCCESS-ul , pe acei care cauta LIBERTATEA, pe acei care cauta FERICIREA.

Screen Shot 2016-05-22 at 2.25.11 PM

Intr-o lume mult prea tipizata, mai ales pe dimensiunea cum sa-ti construiesti propria viata, venim sa SPARGEM TIPARELE. Suntem siguri ca te-ai saturat sa fii inghesuit intr-un cadru impus de catre familie, scoala, societate, prieteni, religie etc. Suntem siguri ca visezi la LIBERTATE, ca iti doresti sa fii cel care ia decizii, cel care merge pe un drum virgin, pe un drum care nu a mai vazut fiinta vie.
Acum ai aceasta sansa!
Impreuna putem face acest lucru. Impreuna putem SPARGE TIPARELE!

Screen Shot 2016-05-22 at 2.24.47 PM

Bine ai venit in lumea ta, lumea pe care o cauti, lumea oamenilor de SUCCESS!
De ce „Buna dimineata”?
Pentru ca in orice clipa poti incepe o noua viata, o viata plina de SUCCESS, o viata la care nici nu ai sperat vreodata. Ea poate fi rezultatul deschiderii acestui site, al frecventarii unui seminar de dezvoltare personala, al citirii unei carti sau al unei intalniri cu o persoana de SUCCESS.

Apropo, te rugam sa nu uiti ca azi este prima zi din restul vietii. Esti abia la inceput!
Acum poti schimba totul!

Screen Shot 2016-05-22 at 2.30.32 PM

De ce „Viata este fantastica”?
Pentru ca ai primit cel mai de pret dar de la Divinitate – te-ai nascut si esti viu! Totul depinde de tine: poti avea o viata trista sau una fantastica. Ai totul pentru a o face sa fie asa cum doresti tu. Poti sta linistit acasa sau poti actiona. Frica te va opri, iar curiozitatea te va face sa actionezi.
Corabiile se simt in siguranta in port. Dar nu pentru aceasta au fost construite.
Viata chiar este fantastica! Nu-ti fie teama, incearca si vei vedea!

Screen Shot 2016-05-22 at 2.24.57 PM

Chiar e posibil?
DA!!!
Pentru ca la nastere erai deja un invingator! Stii cand ai invins pentru prima oara? Atunci cand ai ajuns primul, devansand 1.000.000 de spermatozoizi-concurenti. BRAVO!
De ce ai abandonat statutul de invingator? De ce ii asculti pe cei care nu stiu ce vor si incotro se indreapta in aceasta viata? De ce asculti sfaturile ratatilor?
Doi amici erau intr-un cimitir. Citeau ce scrie pe crucile decedatilor. De regula, era indicat anul nasterii si anul decesului. Dar cel mai nostim urma: pe toate crucile scria ca a trait doi, trei sau patru ani. Amicii nu se puteau dumeri si s-au adresat paznicului: „Nu sunteti in stare sa faceti o operatie simpla? De ce scrieti ca a trait doi ani, daca s-a nascut in anul 1925 si a decedat in anul 1990?” Paznicul zambi ironic: „Pe cruce scrie cat a trait cu adevarat, dar nu cat a existat.”
Unul dintre ei se intoarce catre celalalt: „Amice, daca mor sa scrii pe cruce ca m-am nascut mort.”

Screen Shot 2016-06-10 at 10.33.28 PM

Iti spun din start:
„Ii voi alege doar pe cei indrazneti si puternici. Punct!”
Sunt ceea ce cauti de mult timp. Sunt cel care ii ajuta si pe altii sa-si schimbe directia vietii. Precum spune un vechi proverb chinezesc: „Daca nu-ti vei schimba directia in care te misti, risti sa ajungi exact acolo unde-ai pornit.”
Cum poate fi facut acest lucru? Folosind Legile Universale ale SUCCESS-ului. Da, da! Nu ai stiut ca SUCCESS-ul are legitatile sale? Atunci citeste, invata, mediteaza, actioneaza, avanseaza si bucura-te de viata.
SUCCESS-ul, precum norocul si banii, il facem doar cu mainile noastre. Bate si ti se va deschide, cere si ti se va da, intreaba si ti se va raspunde. Alta cale nu exista!
La nastere, primim gratuit trei lucruri: viata(sanatate), inteligenta(minte) si timp.
De regula, oamenii nu pretuiesc ceea ce primesc gratuit. De ce? Fiindca nu au scos bani din buzunar pentru a achita nota de plata.
De sanatate isi amintesc doar atunci cand au pierdut-o, dar este prea tarziu ca sa redreseze situatia.
Capul il folosesc doar ca mobila, pentru a purta caciula, in loc de dop la gat, in calitate de palnie etc., dar nu pentru a gandi.
Timpul vietii este tocat nemilos de majoritatea absoluta. Oamenii au impresia ca le apartine tot timpul. Fii atent! Un om care traieste pe Pamant 75 de ani primeste 27 500 de zile! Da! Doar atat! La treizeci de ani mai ai la dispozitie doar 16 500 de zile! Nici acum nu vrei sa te opresti
sa-ti schimbi directia?
Stiu ca esti nerabdator sa afli cat mai repede cum poti obtine ceea ce-ti doresti – SUCCESS-ul!
Pentru a face acest lucru este nevoie de timp, rabdare, perseverenta etc. Dar efortul merita. Vei recapata increderea in tine, vei reusi sa-ti schimbi modul de gandire, vei deveni un optimist incurabil. Doar atunci vei intelege de ce te-ai nascut si care este rostul tau.
Nu-ti fie frica! Eu stiu ca poti! Doar nu esti singur. Ai alaturi cei mai buni antrenori.

Pentru inceput este necesar sa raspunzi la o singura intrebare:
CINE POATE FI CONSIDERAT UN OM DE SUCCESS?
Unii considera ca este suficient sa ai bani, altii familie buna, ceilalti sanatate. Adevarul consta in faptul ca un OM DE SUCCESS le are pe toate.
Retine! Trebuie sa devii UN OM DE SUCCESS pe cinci domenii:
Bani
Familie
Sanatate
Societate
Spiritualitate

Vei avea tot sprijinul pentru a reusi pe fiecare dintre aceste cinci directii. Saptamanal vei invata o lectie noua din fiecare domeniu. Nimic nu este complicat. SUCCESS-ul nu este nimic altceva decat rezultatul unor actiuni simple, repetate zilnic. Atunci cand vei ajunge la o anumita etapa de dezvoltare, nu-i vei putea intelege pe cei care spun ca este dificil. Da, este nevoie de tarie de caracter. Cineva spunea ca are caracter, are tarie, dar tarie de caracter nu are.
Daca ai ajuns pana aici, ai multa tarie de caracter.

Pentru a porni pe acest drum, la inceput este nevoie sa stii unde te afli acum. Ce se subintelege? Este nevoie sa faci urmatorul test, pentru a afla starea de lucruri pe cele cinci domenii.
Ia o foaie de hartie si fixeaza in centrul ei un punct cu pixul. Deseneaza cinci linii, care pornesc din acest punct, astfel incat intre ele sa fie unghiuri egale. Imparte fiecare linie in zece parti egale. La capatul fiecareia dintre ele scrie unul dintre cele cinci domenii.

Screen Shot 2016-05-22 at 2.18.34 PM

Apoi, raspunde sincer la urmatoarea intrebare: Cum stau pe acest domeniu? Ce nota am de la 1 la 10?
Fixeaza un punct pe fiecare linie, apoi uneste-le intre ele. Vezi ce ai obtinut. Ai un cerc perfect care uneste cele cinci puncte sau ai o figura geometrica care nu prea seamana a cerc?
Figura pe care o ai in fata nu este nimic altceva decat modul in care te misti prin viata. Iti place? Esti in culmea fericirii? Sau e mult de lucru?

Atunci la treaba! Afla cum poti deveni un om de SUCCESS accesand fiecare domeniu aparte, pentru a putea porni la drum.

oksucces-logo