You are here
Home > Lasa-ma sa te motivez > Povestioara Motivationala: Am uitat sa stralucesc!

Povestioara Motivationala: Am uitat sa stralucesc!

De cele mai multe ori, tristetea si panica ne coplesesc in asa masura, incat uitam cat de valorosi suntem. Nu ne mai permitem „sa stralucim”, ca atunci cand aveam motive s-o facem. Aceasta povestioara motivationala iti va arata motivul pentru care e important “sa stralucesti”, chiar si atunci cand ti-e greu sa o faci.

 

Citeste aceasta povestioara motivationala si afla de la buburuza de ce e important “sa stralucesti”!

 

   A fost odata ca niciodata, intr-o padure oarecare, o buburuza, care a intalnit un licurici.

   Buburuza si licuriciul s-au indragostit si au decis sa ramana impreuna pentru totdeauna. Insa, in padure erau o multime de obstacole, care i-ar fi putut desparti: o crenguta, o pietricica, o frunza…

   Atunci, buburuza si licuriciul, au hotarat sa se tina tot timpul de mana, ca nimic sa nu-i poata desparti. Se plimbau impreuna prin padure si erau foarte fericiti.

   Dar intr-o zi, licuriciul a constatat ca buburuza disparuse. Nu realiza daca el a lasat-o de mana sau daca ea i-a dat drumul mainii lui. Dar acest detaliu nici nu conteaza in povestea noastra.

    Conteaza doar ca licuriciul, singur si trist, a cautat buburuza sub fiecare frunza, sub fiecare crenguta, dar n-a gasit-o.

   Era din ce in ce mai trist si avea impresia ca padurea nu mai are niciun gust, niciun sens, niciun farmec…

   Si cum se plimba el plin de tristete, s-a intalnit cu o furnica. I-a povestit furnicii ce i se intamplase, iar aceasta i-a zis:

   – Licuriciule, poate daca ai straluci tare, tare, buburuza te-ar vedea, oricat de departe ar fi si s-ar intoarce la tine.

   -Stii ca ai dreptate ? i-a raspuns licuriciul. Eram atat de trist, incat am uitat sa starlucesc!

 

 

Durerile provocate de esecuri, de nereusite, ne imbraca intr-o culoare lipsita de stralucire. Ne scufundam in apatie, in victimizare, refuzand (de cele mai multe ori, fara a ne da seama) sa mai fim vazuti de persoanele dragi de langa noi.

 

Tine minte: 

Cel  mai  mare  dusman  al  SUCCESS-ului tau esti tu insuti!!!

 

OKSUCCESS!

 

Susrsa Foto: www.pixabay.com

Similar Articles

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top