You are here
Home > Dezvoltare Personală > Intrebarea Vietii

Intrebarea Vietii

Intr-o lume in care unii nu au niciun interes, iar altii au un interes prea mare, drumul spre Adevar devine tot mai dificil. Dar Viata ar fi cu mult mai simpla, iar Lumea cu mult mai frumoasa, daca am spune tot timpul Adevarul. Si prima Persoana cu care trebuie sa incepi sa fii sincer esti tu insuti.

Dar cum sa fii sincer cu tine insuti cand nici TU nu mai stii sau poate niciodata nu ai stiut cine esti TU, de fapt. Avem atatea straturi de superficialitate lipite peste adevaratul nostru EU, purtam atatea masti care nu ne reprezinta, ridicam fortat atatea ziduri in jurul nostrum, incat nu e de mirare ca ne pierdem pe noi insine, in acest Labirint al Falsurilor.
O calatorie de 1000 km incepe cu primul pas.

O calatorie pe Adevaratul Drum al Vietii incepe cu intrebarea: “CINE SUNT EU?”

Raspunsuri vei primi multe si diferite. Intr-o zi vei fi faptele tale, in alta zi sentimentele tale. Intr-o zi vei fi copil, in alta matur. Azi esti cel care vindeca , mine poate vei fi cel care trebuie vindecat. Toate acestea sunt straturi care au un singur nucleu: ADEVARATUL TAU EU.

Pe parcursul vietii, cu totii purtam diferite etichete pe care ni le punem singuri sau pe care altii ni le dau. Nu te lasa pacalit de ele. Da, poate ca la un moment dat, unele din ele sunt o parte din tine, dar ele nu sunt Tu. TU esti cu mult mai mult. De aceea, nu inceta niciodata sa te intrebi: “Cine sunt EU?”.

Atunci cand gasesti raspunsul la aceasta intrebare, e mult mai usor sa gasesti raspunsul si la alte intrebari existentiale: “ Ce vreau eu?”, “Ce ma face fericit? “ ,“ Pe ce drum merg?” , “Unde vreau sa ajung” etc.

S-ar putea sa fie nevoie de o viata intreaga ca sa afli raspunsul la aceasta intrebare. S-ar putea ca raspunsul sa se schimbe, in functie de timp si loc. Viata e miscare. Lucrurile, oamenii nu stau pe loc. Daca totul ar fi la fel tot timpul, nu ar mai exista viata.

Oricat de greu ar fi sa afli raspunsul la aceasta intrebare, oricat de mult ar dura, efortul merita! Caci, in final, te vei gasi pe tine insuti si numai asa poti cu adevarat sa-ti traiesti Viata.

SUCCESS!

Similar Articles

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top