You are here
Home > Dezvoltare Personală > Insuccesele Oamenilor de Succes

Insuccesele Oamenilor de Succes

Majoritatea oamenilor mari au suportat esecuri, dar aceasta nu i-a impidicat sa obtina success –ul absolut.

1. Tomas Edison a fost alungat de la scoala dupa primele patru luni de frecventare, deoarece invatatorul il considera retardat mintal.

2. Charles Darwin a abandonat studierea medicinei. Tatal sau i-a reprosat cu multa tristete: „Pe tine nu te intereseaza nimic altceva decat prinderea cainilor si a sobolanilor.”

3. Walt Disney a fost disponibilizat de la ziar din cauza lipsei ideilor.

4. Ludwig van Beethoven era considerat, de catre invatatorul sau, drept un elev fara nicio perspectiva.

5. Albert Einstein n-a vorbit pana la varsta de patru ani. Invatatorul sau spunea despre el ca este retardat mintal.

6. Auguste Rodin, marele sculptor. Tatal sau spunea despre el: „Feciorul meu este un idiot. El de trei ori n-a reusit la scoala de arte.”

7. Wolfgang Amadeus Mozart, unul dintre cei mai mari compozitori. Imparatul Ferdinand i-a spus urmatoarele dupa premiera operei „Nunta lui Figaro”: „Prea mult zgomot si prea putine note”.

8. Dmitrii Mendeleev a avut nota „trei” la chimie.

9. Henry Ford, marele constructor de masini. Atunci cand vedem in jurul nostru atatea masini de marca „Ford”, avem impresia ca Henry Ford a fost dintotdeuna un om de afaceri bogat si plin de succes. Noi vedem acest imperiu imens, care dainuie in timp mai bine de 100 de ani. Dar aproape nimeni nu stie ca Ford, practic nu putea scrie si citi, iar inainte de a ajunge bogat a falimentat de cateva ori.

10. Guglielmo Marconi, inventatorul radioului. Cand le-a povestit prietenilor ca el va trimite cuvintele la distanta prin aer, acestia l-au considerat nebun si l-au dus la psihiatru. Dar numai peste cateva luni, radioul sau a salvat viata a foarte multi marinari.

SUCCESS!

Similar Articles

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top