You are here
Home > Dezvoltare Personală > Esti barbat? Nu pleca din viata fara a face aceste lucruri!

Esti barbat? Nu pleca din viata fara a face aceste lucruri!

1.Viziteaza Parisul si NewYork-ul.
Aceste orase au un anumit grad de misticism. Si merita. Planifica sa vizitezi unul dintre ele (de dorit ambele) si sa simti ce le face sa fie unicale.

2.Invata sa prepari omleta.
Este unul dintre lucrurile, pe care trebuie sa le invete un barbat. In frigider, intotdeauna poti gasi cele necesare pentru o omleta. Ce poate fi mai placut dimineata, decat un sarut si o omleta!

3.Calatoreste intr-o tara din lumea a treia.
Pentru a intelege ce este cu adevarat important in viata ta, trebuie sa vezi cum traiesc oamenii acolo.

4.Curata incaltamintea.
In strada, dupa tehnica veche, la un baiat.

5.Organizeaza o seara de odihna pe cinste.
Ia in calcul fiecare detaliu. Bucatile de carne alba garniseste cu masline, taie o franzela frantuzeasca, aprinde lumanarile. Alege muzica potrivita, raceste vinul alb si lasa-l sa respire pe cel rosu. Pune o fata de masa alba si cheama oaspetii.

6.Scrie o scrisoare de dragoste.
Fituicile pe care le-ai scris la scoala nu se iau in calcul. Gaseste timp si scrie o adevarata scrisoare de dragoste celei care merita cu adevarat acest lucru. Nu folosi posta electronica sau SMS-ul. Doar o scrisoare de dragoste, scrisa de mana, din tot sufletul (pastreaza o copie, in viitor vei fi mandru ca ai facut aceasta).

7.Fa-ti un nume.
Gentleman, secatura, fund lenes. Oamenii te vor percepe doar intr-un anumit fel. Aceasta si este forta perceptiei. Exista speranta ca vei alege ceea ce e mai bun.

8.Fa ceva cadou, pur si simplu.
Atunci cand cineva iti spune ca ii place un lucru care iti apartine, fa-i-l cadou. Poate fi o carte, pe care o citesti, ceasul tau sau tocul. Totul rezida in a-i face un cadou, pur si simplu. Din simplul motiv ca cineva a apreciat gusturile tale.

9.Fa o curatare rastimp de 3 zile.
Rastim de trei zile, bea doar apa. Gaseste timp ca sa te gandesti la tine, la viata ta. Acest exercitiu te va ajuta sa te relaxezi.

10.Trebuie sa te dezici de ceva.
Detine controlul asupra propriei persoane si decide sa te dezici de ceva, mai ales ceea ce este nociv. Sigur ca o sa-ti placa. Poate fi apa gazata, anumite preparate din carne, bomboane, anumite emisiuni TV. Scopul e sa detii controlul asupra propriei persoane. Vei deveni mai puternic.

11. Cumpara anticariat.
Mergi intr-o zi de odihna prin magazinele de anticariat. Gaseste piesa care iti place si cumpar-o. Posibil ca aceasta piesa va deveni simbolul casei tale.

12.Repara mobila.
Nu e nevoie sa construiesti ceva sofisticat. Demonteaza masa, slefuieste-o si acoper-o cu lac. Merita sa incerci acest lucru.

13.Joaca sah.
Daca nu poti, invata. Daca deja stii sa joci, joaca mai des. Sahul e pentru copiii mari.

14.Sa ai un costum individual.
Alege stofa, discuta detaliile cu un croitor, simte satisfactia procesului. Nu oricine isi poate permite un costum la comanda. Va fi una dintre cele mai placute experinte. Trebuie sa-ti subliniezi individualitatea.

15.Fa cadou un talisman.
Gaseste un obiect (poate fi o moneda, o piatra deosebita, o amuleta), poarta-l cu tine un timp, apoi fa-l cadou cuiva.

16. Scrie o carte.
Nu fiecare este capabil sa faca acest lucru, insa fiecare poate incerca. Gaseste timp pentru aceasta activitate.

17.Sa ai un hobby.
Fiecare gentleman trebuie sa aiba minimum un hobby. Poti colectiona timbre, carti postale, pixuri, ceasuri etc. Nimic nu-ti va oferi o liniste sufleteasca mai mare, decat colectia pe care ai adunat-o pe parcursul intregii vieti.

18.Petrece o seara in liniste de unul singur.
Cateva feluri de cascaval, un vin deosebit, lumanari sau bere rece cu pizza. Invata sa fii fericit in compania propriei persoane.

Incearca si vei vedea ca foarte multe se vor schimba radical in viata ta.

OKSUCCESS!

 

Sursa Foto: www.pixabay.com

Similar Articles

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top