You are here
Home > Dezvoltare Personală > De Ce Nu Vei Schimba Nimic in Viata Ta !

De Ce Nu Vei Schimba Nimic in Viata Ta !

1.Ai avut putine esecuri.
Te simti confortabil in mediocritatea ta. Nici nu vrei sa incerci. Preferi sa vorbesti ca ar fi bine sa inveti o limba straina, in loc sa faci acest lucru. Mai degraba vei „omori” timpul sau vei amana totul pentru ziua de maine. Urasti de moarte munca pe care o faci, dar nu cauti alta.
In timp ce tu stai cu mainile in san si nu vrei nici sa incerci, eu colectionez greseli, ma pun la incercare, invat lucruri noi!
Atunci cand pierd, eu invat din greseala si schimb directia astfel, incat sa pot avansa. Este similar cu modul de calire al metalului: trec prin foc si obtin o alta forma. Forma unei sabii bine ascutite, care poate distruge totul.

2.Te deranjeaza parerea altora.
Te modelezi dupa parerea altor persoane, deoarece esti ingrijorat de modul in care te percepe lumea.
Gandesti astfel fiindca si tu ii judeci pe altii. Chipurile, ceilalti la fel trebuie sa te judece. Ai mult mai multa grija de terfe decat de comportamentul tau.
In timp ce tu cheltui bani pentru terfe, masini, mancare scumpa si baruri, eu am grija de mine. Tu incerci sa te adaptezi lumii inconjuratoare, eu adaptez lumea.
Sigur ma voi debarasa de toate stereotipurile si voi arata lumii cine sunt eu cu adevarat. Am imunitate la toate parerile voastre, sunt inconjurat de idei. Atat timp cat tu traiesti in rutina, eu descopar extraordinarul.

3.Te crezi mai destept decat esti.
De fapt, ai facut si faci ceea ce au facut si fac toti. Ai invatat aceleasi lucruri doar pentru a sustine examenele si crezi ca esti mai destept.
Adevaratele cunostinte nu sunt ceea ce ai invatat, ci modul cum traiesti.
Daca va fi nevoie, eu voi sustine orice examen. Dar tu vei putea rezolva problemele vietii? Testele care nu sunt punctate cu note sau procente? Ele au un singur calificativ: supravietuirea!

4.Tu nu citesti.
Citesti doar ceea ce esti impus sau deloc. Consideri istoria neinteresanta, iar filozofia – tampita. Mai degraba vei urmari un show televizat, decat sa descoperi ceva nou, decat sa intelegi gandurile marilor intelepti, decat sa intelegi lumea.
Refuzi sa recunosti ca toata puterea lumii este ascunsa in cuvintele celor care au trait pana la noi.
Tot de ce ai nevoie poti gasi in milioanele de carti, care acum sunt accesibile cum nu au fost niciodata. Tu nu citesti nici aceste randuri. Mai degraba cei care le citesc, deja stiu despre aceste lucruri. Poti duce calul la rau, dar nu-l poti impune sa bea apa.

5.Nu esti curios.
Deoarece pescuiesti noutatile din mass-media subordonate statului sau persoanelor dubioase, care doar copiaza unii de la altii. Nici nu indraznesti sa te gandesti ca ai putea intreba: „Si daca acestea-s minciuni?” Cu atat mai mult, sa admiti gandul ca asa si este. Scopul direct al mass-media: sa te distraga de la cel mai important obiectiv al vietii.
Eu am o dorinta debordanta pentru cunostinte, indiferent de tematica.
Atat timp cat tu esti preocupat de televizor, eu citesc carti motivationale.
Voi analiza argumentele mele sub diferite aspecte si voi cauta vulnerabilitatea lor, pentru a intelege cum ai putea sa-mi reprosezi.
Eu voi fi capabil sa inteleg ambele parti ale unei confruntari. Daca voi trece de partea ta si voi incepe sa ma confrunt in locul tau, victoria va fi de partea mea.

6.Tu nu pui intrebari.
Crezi orbeste autoritatilor. Nu te intrebi niciodata. Nu intelegi cat de mult conteaza o intrebare corecta, un refuz inteligent si posibilitatea de a-ti apara punctul de vedere in fata celor care nu sunt de acord cu tine. Nu-ti pui niciodata intrebari despre realitatea inconjurotoare. Esti mult prea mult preocupat doar de supravietuire.
Structureaza-ti intrebarile pentru aceasta lume.

7.Te innebuneste adevarul.
Recunoaste ca nu cunosti nimic. Posibil ca ceea ce citesti acum te scoate din minti deja. Timpul pe care l-ai pierdut in fata televizorului nu-l vei mai putea recupera.
Traiesti fara a te interesa de ceea ce se petrece in jur. Nici nu-ti dai seama cat de „gustos” este adevarul!
Vei intelege ca unica persoana care te opreste sa faci ceva important in viata esti TU!

SUCCESS!

Similar Articles

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top