You are here
Home > Bani > Cum trebuie sa arate un portmoneu (daca vrei sa ai mai multe sanse ca sa iti rezolvi problema financiara)

Cum trebuie sa arate un portmoneu (daca vrei sa ai mai multe sanse ca sa iti rezolvi problema financiara)

Majoritatea oamenilor ignoreaza lucrurile esentiale si se concentreaza pe nimicuri. Nu au fost invatati ce este important, cu adevarat, pentru a solutiona prima problema a vietii, problema financiara.

Sa analizam un obiect, nu doar necesar pentru fiecare, dar si plin de energie. Cum ar trebui sa arate un portmoneu serios?

 

1. Respectuos. Un portmoneu ieftin, in niciun caz nu poate fi un magnet pentru bani, deoarece poarta energia saraciei. Nu ai bani pentru un portmoneu scump, cumpara unul la pret mediu. Important e ca sa arate respectuos, sa fie functional si sa-ti directioneze gandurile spre bogatie.

 

2. Incapator. Banii se simt confortabil intr-un portmoneu incapator. Orice bancnota, chiar si cu cea mai mare valoare, trebuie sa incapa fara a fi impaturita. Ce, bancnotele mari nu incap in portmoneul tau? Inseamna ca tu nici nu le astepti. Din acest motiv, ele nu vor aparea niciodata in portmoneul tau! De asemenea, trebuie sa fie comod si pentru maruntis.

 

3. Din material natural. Poti alege piele naturala, piele intoarsa sau stofa. Toate vibreaza cu energia banilor. Evita materialele artificiale, precum polietilena si derivatele ei, deoarece nu poseda nicio incarcatura energetica. Mai mult decat atat, originea lor artificiala, ingradeste energiile naturale.

 

4. In culoarea banilor si a bogatiei. Pentru portmoneie, Feng Shui-ul alege traditional culorile bogatiei. Toata gama de culori ale Pamantului si Metalului: maro, negru, tot spectrul de galben, precum si auriu si argintiu. Teme-te de culorile Apei. Banii vor „fugi” din portmoneul de culoare albastra sau verde!

 

Totul este energie. Banii sunt nu doar energie, dar si putere. Ai grija ce atitudine ai fata de ei. Respecta-i si vei fi respectat! Fa ordine in portmoneu. Aranjeaza bancnotele cu grija si ordoneaza-le.

Cel care arunca banii mototoliti prin buzunare, fara a sti unde si ce are, mai devreme sau mai tarziu, va ramane fara bani. Ceea ce ignorezi, te ignoreaza. Ceea ce nu respecti, nu te respecta.

 

Ai grija de viata ta si de banii tai!

 

Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la www.oksuccess.net ca sa primesti saptamanal informatie care sa iti reaminteasca ca TU esti un INVINGATOR , ca VIATA este FRUMOASA, ca TU poti face BANI ! Abonatii nostri primesc articole exclusive plus pasii concreti care trebuie facuti ca sa obtina INCREDEREA in propria persoana si sa inceapa sa vada OPORTUNITATILE din jurul lor. 

 

Stii pe cineva care are nevoie de un portmoneu nou? Trimite-i acest articol. O sa iti fie recunoscator !

OKSUCCESS!

 

Similar Articles

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top