You are here
Home > Dezvoltare Personală > Cum sa-l faci pe Sot Milionar

Cum sa-l faci pe Sot Milionar

Daca iti doresti cu tot dinadinsul sa ai alaturi un sot milionar, atunci nu ai dreptul sa ignorezi urmatoarele cinci reguli de baza:

1.Ai incredere in sotul tau.
Si nu oricum, dar sincer, din tot sufletul. Uita pentru totdeauna ca „a mancat prea multe banane”. Desigur ca uneori e dificil sa treci peste anumite lucruri. Pe parcursul casatoriei s-au adunat multe frustari si in general… Insa dragostea neconditionata fata de sot si increderea in el sunt elementele fundamentale pentru a-l face milionar.

2.Lauda-ti sotul.
Sa stii ca nu doar femeile iubesc cu urechile, dar si reprezentantii sexului puternic. Lauda-ti sotul, fii recunoscatoare. Secretul acestei tehnici este influenta subconstientului. Sotul va tinde spre inaltimi mai mari si iti va demonstra ca este capabil sa realizeze orice scop. Iar tu, vei dezvolta increderea lui in fortele proprii.

3.Stimuleaza avansarea lui.
Cum o faci? Simplu, in stilul femeii: „Iubite, imi doresc o blana noua, cea veche s-a ros de tot. Nu te supara, eu am spus-o asa, pur si simplu. Inteleg ca nu ne putem permite acum. Tu muncesti, faci tot posibilul. Esti atat de bravo!”. Intr-o astfel de forma, cerinta ta arata chiar frumos, nu face presiune asupra psihicului. Insa probabilitatea ca sotul va reusi sa castige atatia bani este destul de mare.

4.Nu-l cicali pentru fleacuri.
Priza abia se tine, iar sotul este electrician. Acest paradox se regaseste in multe familii. Aminteste-i despre aceasta cu multa dragoste, nu fa presiuni. Oricum, mai devreme sau mai tarziu, o va repara. Sotul s-a deprins ca o vei repara tu sau vei chema un mester. Daca vei fi mai calma si nu atat de insistenta, el va intelege ca este munca lui. Iar fara implicarea lui, va ramane nereparata. Pentru a-l face pe sot milionar, trebuie sa-i educi simtul responsabilitatii, iar acesta se altoieste cu asemenea „nimicuri”.

5.Dezvolta-i talentele.
Sunteti de atata timp impreuna, incat il cunosti ca pe cele cinci degete ale tale. Ce poate face cel mai bine? Unde se simte ca pestele in apa? Impinge-l, ajuta-l sa-si dezvolte indemanarea si cunostintele. Desigur, pas cu pas, fara a te impune. Tu trebuie sa devii sprijinul lui, suportul, femeia iubita si prietena concomitent. E dificil? Da, depinde de starea in care te afli. Insa, in aceasta lume totul este posibil. E nevoie doar de dorinta.

Cand ma gandesc cata putere au femeile, chiar le invidiez.

OKSUCCESS!

Sursa Foto: www.pixabay.com

Similar Articles

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top