You are here
Home > Dezvoltare Personală > Ce este Sanatatea

Ce este Sanatatea

Motto: „Cea mai buna modalitate de a-ti prelungi viata este sa nu o scurtezi.”

Viata sau sanatatea este unul dintre cele trei lucruri importante, pe care le primim gratuit, pentru care nu platim nimic. In aceasta situatie, majoritatea oamenilor nu o pretuiesc: ei au mai multa grija de masinile lor decat de propriul corp. Fiintele umane, in general, nu pretuiesc ceea ce le vine gratuit.

Un om de succes trebuie neaparat sa fie sanatos si longeviv. Cel care nu este asa nu are dreptul sa spuna ca a obtinut succesul in aceasta viata. Degeaba ai milioane, daca nu ai sanatate. Majoritatea alearga doar dupa bani, pierd sanatatea si sunt gata sa dea toti banii acumulati ca sa-si recapete sanatatea. Si daca reusesc acest lucru, uita imediat de sanatate si se apuca din nou sa adune bani.

La sanatate trebuie sa te gandesti zilnic. Daca uiti de ea, atunci si ea uita de tine.

Fii atent! In timp ce alergi dupa bani, dusmanii sanatatii tale nu dorm. Ei „muncesc” intens pentru a te demola. Boala nu apare peste noapte. Ea este rezultatul obiceiurilor noastre zilnice.

Te-ai gandit vreodata ce inseamna sa fii cu adevarat sanatos? In societatea noastra este normal ca un om sa fie bolnav de cateva ori pe an, sa ia pastile pentru vreo durere de cap, tensiune prea mare sau prea mica sau „sa prinda” o raceala din cauza virusilor care circula, in ultimul timp, nu doar in sezonul rece. Oare nu cumva am ajuns sa avem o viziune gresita despre ce inseamna sa fii sanatos, ce este boala de fapt si cum poate fi ea tratata?

ADEVARATA SANANTATE inseamna mai mult decat simpla lipsa a bolilor. Ea inseamna energie, putere, dorinta de viata si capacitatea de a te bucura de ea. Adevarata Sanatate o avem atunci cand traim in armonie cu Legile Naturii.

BOALA este strigatul de ajutor al organismului, ca lucrurile nu functioneaza asa cum trebuie.

VINDECAREA inseamna inlaturarea cauzei care a provocat boala si nu doar a simptomelor. Organismul uman are capacitatea miraculoasa de a se autovindeca, daca ii cream conditiile necesare pentru aceasta.

Omului ii poti lua cu forta, dar nu ii poti da cu forta. Acest lucru se aplica si in cazul sanatatii: nimeni nu ne poate vindeca daca noi nu dorim acest lucru. Nu exista boli incurabile, ci doar pacienti incurabili. 

Cauta si vei gasi raspunsul de care ai nevoie !

SUCCESS!

Similar Articles

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top