You are here
Home > Afirmatii Pozitive > Afirmatii Pozitive Zilnice – Cum sa le mentii efectul

Afirmatii Pozitive Zilnice – Cum sa le mentii efectul

Afirmatii Pozitive Zilnice

Afirmatii Pozitive Zilnice: “Ma iubesc si ma accept asa cum sunt”

 

Potentialul cuantic este un ocean nemarginit, accesibil fiecaruia. Teoretic, stim cu totii ca, in functie de ceea ce gandim si credem, atragem din acest ocean. Tot teoretic, mai stim ca ceea ce avem in subconstient, la fel atrage din acelasi potential cuantic. De regula, subconstientul este mai puternic decat constientul si atrage mai repede. 

Aparent, nici nu ne gandim ca toata viata noastra se deruleaza dupa o „credinta” falsa, precum: “Nu suntem suficient de…(buni, frumosi, inteligenti, etc.)”. Asa am crescut de mici si asa ramanem pana schimbam constient  „credinta”  noastra sau pana plecam de pe acest pamant.

 

Intalnesc multe persoane care spun:” Folosesc afirmatiile destul de des. Cate ceva  se schimba, dar dupa un anumit inteval de timp revin la nefericirea mea.”

 

„Interesant, mi-am zis intr-o zi. Ce atrage situatiile  nefaste in viata acestor persoane?”

Si am gasit un raspuns, care cred ca ii va ajuta pe cei interesati, adica pe cei care nu pot pastra starea de bine, pe care si-au creat-o constient, cu propria minte, prin disciplina.

 

Spune zilnic cateva cuvinte de apreciere a propriei persoane – afirmatii pozitive zilnice –  si vezi ce simte corpul tau.

 

De exemplu, fa urmatorul exercitiu:

Retrage-te intr-un loc linistit, acolo unde poti fi in singuratate cu propria persoana  si spune:

– „Ma iubesc”. Apoi inchide ochii, respira in 4 timpi de 4 ori si fii atent la ceea ce se  intampla in corpul tau;

– Ma respect”. Inchide ochii, respira in 4 timpi de 4 ori si fii atent la ceea ce se intampla in corpul tau;

– Eu sunt valoros”. Inchide ochii, respira in 4 timpi de 4 ori si fii atent la ceea ce se intampla in corpul tau;

– Ma accept asa cum sunt”. Inchide ochii, respira in 4 timpi de 4 ori si fii atent la ceea ce se intampla in corpul tau.

 

Apoi noteaza ceea ce ai simtit, ce stari ai avut, ce emotii te-au incercat. Astfel, vei descoperi daca subconstientul tau reactioneaza.

 

Afirmatia este simpla:

“Ma iubesc si ma accept asa cum sunt.”

 

Repetand aceasta afirmatie, vei vedea cum se va schimba lumea din jurul tau. Vei incepe a vedea lumea cu alti ochi.  Oamenii, care vor aparea in viata ta, se vor comporta cu totul altfel. Chiar vor fi alti oameni.  Incepe adevarata schimbare si adevarata evolutie a vietii tale.

Enuntand aceasta afirmatie, nu insemana ca te complaci, ca esti dependent de ceva sau esti vulnerabil,  ci ca te accepti ca fiinta umana,  care a venit pe Pamant cu scopul de a evolua, cu scopul de a se dezvolta.

 

OKSUCCESS!

 

Sursa Foto: www.pixabay.com

 

 

Similar Articles

One thought on “Afirmatii Pozitive Zilnice – Cum sa le mentii efectul

  1. Da, atunci cand gandesti pozitiv si lumea din jur parca incepe a gandi si a se comporta pozitiv :). Ce bine e ca acum tot mai multi isi dau seama de asta!
    Multumesc Anisoara pentru informatia utila:).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top