You are here
Home > Afirmatii Pozitive > Afirmatia Zilei

Afirmatia Zilei

La fiecare 7 ani toate celule din corpul unui om sunt reinnoite (chiar si celulel care formeaza dintii, oasele etc.). Aceasta inseamna ca , in corpul tau, nu exista acum nicio celula care era acum sapte ani. Si totusi tu continui sa existi. Pe Pamant nu exista niciun corp mai batran de 7 ani ! Tu esti cu mult mai mult decat corpul tau, decat mintea ta, decat gandurile tale, decat parametrii in care vrea sa te incadreze societatea. Repeta zilnic: ” Eu nu sunt un corp care are un suflet. Eu sunt un suflet care are un corp .”.

Corpul este masina pe care sufletul tau o foloseste ca sa se deplaseze in aceasta lume, sa traiasca diferite experiente, sa foloseasca cele cinci simturi. Ai grija de aceasta masina !  Dar nu o confunda cu ceea ce esti  tu cu-adevarat.

Gandurile vin si pleaca. Tu nu esti gandurile tale. Analizeaza-le si invata se le folosesti in folosul tau si nu in defavoarea ta.

Ia-ti timp si afla ce vrei tu cu-adevarat si nu ce vrea familia, societatea, moda . Ce te face pe tine fericit ? Afla care e adevaratul scop pentru care ai decis sa traiesti aceasta experienta numita “viata” !

Similar Articles

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top