You are here
Home > Bani > Adevarul despre cum sa faci multi bani

Adevarul despre cum sa faci multi bani

Adevarul despre cum sa faci multi bani

Legea Dobandirii sau Adevarul despre cum sa obtii bunastarea materiala

Este cea mai importanta lege. Daca nu vom insusi adevarul despre cum sa facem bani, celelalte trei: LEGEA CONSUMARIILEGEA ECONOMISIRII si LEGEA INVESTIRII se vor transforma in niste conceptii intelectuale.

Pentru a insusi aceasta lege, trebuie sa demolam cateva mituri referitoare la bunastare si bani. Este ceea ce ne-au invatat despre bani parintii, profesorii, prietenii – persoane destul de intelepte, dar sarace.

 

4 Mituri despre Bani


Cel mai popular mit: Munca grea este conditia de baza pentru a deveni bogat.

Dar statistica spune altceva. Daca munca grea, in numele banilor, este conditia de baza, atunci toti cei care muncesc din greu ar trebui sa fie bogati. Dar cei bogati muncesc mai putin decat cei saraci.

Daca lucrezi doar pentru bani, ai descoperit deja ca banii nu te remunereaza niciodata indeajuns. Oamenii, care lucreaza doar pentru bani, au tendinta de a lua cu imprumut si a cumpara in rate lucruri scumpe, incercand sa compenseze acea satisfactie care le lipseste la locul de munca.


Un alt mit despre bani: Nu poti primi o plata pentru propriile satisfactii.

Si cum ramane cu cei care si-au facut un business din satisfactie: cantaretii, sportivii, soferii de curse si multi altii?


Alt mit: Studiile iti vor asigura SUCCESS-ul financiar.

Aceasta idee este populara mai ales printre profesori. Daca ar fi adevarata, atunci profesorii din licee si de la facultati ar fi cei mai bogati oameni. Dar nu este asa. Ei sunt saraci.


Urmatorul mit: Totul este insuficient. Cu cat mai mult obtii, cu atat mai putin le ramane altora. De aceea e mai bine sa fii sarac si curat decat bogat si pacatos.

Persoanele cu un asemenea concept, de regula, sunt suparati pe cei bogati. Anume aceasta suparare ii mentine in lumea celor saraci. Daca s-ar imbogati, ar trebui sa se supere pe sine.


ADEVARUL rezida in faptul ca oamenii au inventat banii pentru comoditate.

 

Deoarece banii vin de la alte persoane, unicul lucru pe care-l putem face este sa-i dam altora. Atunci cand cheltuiesti bani, ii imbogatesti pe altii. Daca economisesti bani, se intampla acelasi lucru. Banca da cu imprumut banii tai pentru ca altii sa-i cheltuiasca.

In prezent sunt suficienti bani pentru a pune capat saraciei, dar numai studiile practice si modificarea conceptului gresit despre bani poate trata saracia.

 

LEGEA DOBANDIRII = toate bogatiile create de catre om sunt o consecinta a utilizarii mintii.

 

Aceasta inseamna ca ideile sunt factorul determinant care creeaza bogatiile. Banii, compozitie din hartie, metal si cifre, nu-s eficienti fara o forta constructiva.

Cheia bogatiei este sa invatam a fi responsabili pentru activitatea mintii, dirijarea propriilor idei cu ajutorul informatiei, deblocarea gandirii prin inlaturarea barierelor si folosirea eficienta a imaginatiei.

Obtinerea bunastarii rezida in imbunatatirea calitatii propriilor idei despre bani, propriilor ganduri despre sine, gandurilor despre ceea ce faci pentru a dobandi bani.

 

A invata sa gandesti este o filozofie. A invata sa intelegi cum ideile actioneaza asupra comportamentului nostru este o arta.

 

Tu cu ce fel de mituri te-ai confruntat ? Ce mituri despre bani ti-au fost spuse de mic copil si le-ai aplicat ulterior in viata? Ajuta-i si pe altii sa vada miturile din viata lor, mituri care necesita un efort mare si care dau rezultate minime sau niciun rezultat. E timpul sa deschidem ochii si sa vedem adevarul!

 

OKSUCCESS!

Similar Articles

One thought on “Adevarul despre cum sa faci multi bani

  1. Prima data am fost invatata ca nu poti face bani din hobby atunci cand eram inca in gimnaziu. Si am crezut in acest mit multi multi ani. Doar recent am inceput sa caut solutii cum sa fac ceea ce imi place si sa fac si bani cu asta.
    E timpul ca oamenii sa inceteze sa mai creada in aceste mituri si sa foloseasca adevarata modalitate de a face bani!
    Multumesc mult pentru articol!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top