You are here
Home > Dezvoltare Personală > 7 Secrete care trebuie sa ramana Secrete !

7 Secrete care trebuie sa ramana Secrete !

Cheia SUCCESS-ului vietii este armonia! Din acest motiv, inteleptii indieni ne avertizeaza ca anumite lucruri trebuie tinute in secret. Ele trebuie sa ramana o taina, pana in momentul cand le vine timpul sa fie spuse. A divulga anumite taine inainte de termen este foarte daunator. Totul la timpul sau.

Iata cele sapte taine, pe care trebuie sa le pastrezi.

1.Planurile tale de viitor.
Tine-ti limba dupa dinti, pana in momentul cand aceste planuri au devenit realitate. Planurile noastre, nu numai ca nu sunt ideale, dar au foarte multe vulnerabilitati, unde ar putea fi lovite si distruse.

2.Actiunile de binefacere.
Binefacerea este o raritate in aceasta lume. De aceea, trebuie ocrotita ca lumina ochilor. Nu te lauda pentru faptele bune pe care le-ai facut. Mandria imediat iti va lua tot ce ai primit pentru aceasta binefacere.

3.Modul ascetic de viata.
Nu povesti la stanga si la dreapta despre autolimitarile tale (alimentatie, somn, relatii sexuale etc.) Modul ascetic de viata aduce folos doar daca este imbinat cu cel emotional.

4.Actele tale de vitejie si eroism.
Cineva este pus la incercare din interior, iar altcineva – din exterior. Incercarile din exterior sunt vizibile si pentru aceasta oamenii sunt onorati de catre societate. Incercarile care vin din interior sunt invizibile si pentru ele nu primesti cadouri.

5.Viata si cunostintele spirituale.
Cunostintele spirituale au diferite dimensiuni si pot deveni accesibile doar o data cu atingerea anumitor parametri. Greseala fundamentala a purtatorului de adevar incepator este dorinta de a impartasi cunostinte spirituale avansate celor neinitiati. Ori, aceasta, in loc sa limpezeasca lucrurile, le tulbura si mai mult, ba chiar si sperie.

6.Conflictele si viata din cuplu.
Tine minte! Cu cat mai putin vei vorbi despre problemele care apar in familie, cu atat mai trainic si stabil va fi cuplul. Cearta nu e nimic altceva, decat o modalitate de a te debarasa de energia negativa, care s-a acumulat in procesul de comunicare.

7.Cuvintele urate si murdare, pe care le-ai auzit de la altii.
Pe strada, iti poti murdari papucii de noroi, dar si constiinta. Si cel care povesteste acasa sau la locul de munca toate prostiile pe care le-a auzit, nu se deosebeste cu nimic de cel care a intrat in incapere cu incaltamintea plina de noroi.

Vrei sa fii plin de SUCCESS? Pastreaza aceste secrete!

OKSUCCESS!

Similar Articles

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top