You are here
Home > Bani > 7 Reguli Fundamentale pentru a fi Bogat

7 Reguli Fundamentale pentru a fi Bogat

Majoritatea oamenilor cauta „retete misterioase”, care ar putea sa le aduca bani. Pornesc de la „ritualuri” si sfaturi oferite de catre oameni saraci, care nu au obtinut nimic in viata. Uneori sunt ridicoli in pornirile lor.
Este adevarat ca lucrurile in care crezi, mai devreme sau mai tarziu, vor veni in viata ta. Dar pentru ca sa se intample acest lucru, trebuie sa actionezi. Si nu oricum, dar la capacitate maxima! Cu semiefort, cu jumatati de masura, din „Pasti in Pasti” nu ai nicio sansa sa-ti rezolvi problema financiara.

Pentru a obtine Independenta Financiara, trebuie sa aplici 7 Reguli Fundamentale. Acestea sunt temelia unor venituri permanente de durata, atat pentru tine, cat si pentru urmasii tai.

1. Timpul altor persoane + delegare inteligenta + sistem de afacere = SUCCESS!

2. Schimba-ti atitudinea fata de bani! Atat timp cat vei avea idei preconcepute despre bogatie, bogati si bani, niciodata banii nu vor veni la tine.

3. Bogatia se masoara in zile. Cate zile iti poti permite sa nu lucrezi, dar sa cheltui atat cat cheltui azi?

4. Un milion de lei este un fleac, dar nu un scop. Adevaratul scop este sa fii, sa faci, sa ai! Iar banii sunt o consecinta.

5. Sa urci e mult mai dificil decat sa cobori. Daca ai in preajama ta persoane care au o atitudine negativista fata de bani, care nu au incredere in fortele proprii si nu au niciun vis, mai mult ca sigur ca te vei molipsi de la ei.

6. Adevarata LIBERTATE nu inseamna numai bani, dar si timp liber, ca sa te poti bucura de bogatie.

7. Zilnic avanseaza cu un pas spre bogatia ta. Mic. Foarte mic!!! Dar avanseaza. Actiunea si perseverenta sunt mult mai importante decat locul de unde ai pornit.

Pentru a obtine Independenta Financiara ai nevoie de Inteligenta Financiara. Fara aceasta componenta, fara aceste cunostinte doar vei rataci prin viata.

Trainig-ul INTELIGENTA FINANCIARA la Universitatea SUCCESS-ului iti poate oferi ceea ce cauti in viata. Acceseaza dorintele tale si ele te vor ajuta sa gasesti ceea ce cauti.

OKSUCCESS!
SI TU POTI FI INVINGATOR!

Sursa Foto: www.pixabay.com

Similar Articles

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top