You are here
Home > Dezvoltare Personală > Un SUT „Desteptilor” Lenesi

Un SUT „Desteptilor” Lenesi

Acestia il pot innebuni chiar si pe Dumnezeu. Niste mizerabili care afirma ca in viata nimic nu este posibil si ca SUCCESS-ul este predestinat doar celor „alesi”.

Dragi „mucenici”, SUCCESS-ul vine doar la cei care muncesc asiduu, dar nu se tavalesc pe canapea, sorbind berea si visand la miloane. SUCCESS-ul vine la acel sportiv, in care nimeni nu are incredere, dar, in pofida durerilor din fiecare celula, merge la antrenament, iar apoi devine campion olimpic. SUCCESS-ul vine la acea fetita, care exerseaza zi si noapte dansurile, impotriva vointei parintilor care ii interzic acest lucru, iar apoi devine coreograf cu renume. SUCCESS-ul vine la acel student dintr-o familie saraca, care bate pragurile potentialilor investitori, care sta nopti la rand asupra proiectelor sale si apoi devine director al unei companii mari. SUCCESS-ul vine atunci cand sacrifici tot pentru visul tau, in pofida a mii de esecuri si piedici. Atunci cand te ridici iar si iar, in pofida durerilor insuportabile!

Inainte de a spune ca viata este de rahat si ca este imposibil sa obtii ceva, raspunde la urmatoarea intrebare: „Ce-ai facut tu ca visul tau sa devina realitate? Cate nopti n-ai dormit pentru acest vis? Cate traume ai? De cate ori ai fost trantit cu fata in noroi? De cate ori ai rezistat si n-ai cedat, in pofida tuturor piedicilor?”
Ma dor picioarele, sunt prea obosit, nu am timp, nu sunt talentat… si alte scuze ale rahatilor, care peird timpul in fata televizorului sau monitorului. E cumva vorba si despre tine?

Totul este posibil in aceasta viata! Absolut tot! Doar daca crezi si doresti cu toata fiinta! Nu exista culmi, care nu pot fi cucerite!

OKSUCCESS!

Similar Articles

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top