You are here
Home > Dezvoltare Personală > 6 Legi ale Invingatorului

6 Legi ale Invingatorului

1. Legea Oglinzii
Oamenii care ma inconjoara sunt oglinzile mele. Ei reflecta aspectele personalitatii mele, pe care de multe ori nu le sesizez. De exemplu, daca cineva este grosolan, inseamna ca in adancuri si eu pot sa-mi permit aceasta. Asa ca nu am pe cine da vina.

2. Legea Alegerii
Eu constientizez si inteleg ca tot ce se intampla in viata mea este consecinta alegerilor mele, care au la baza emotiile si sentimentele mele. Nu am cui inainta pretentii. Autorul vietii mele sunt EU.

3. Legea Responsabilitatii
Eu imi asum responsabilitatea pentru alegerile pe care le fac si nu caut scuze. Este inutil.

4. Legea Greselii
Sunt constient ca deductiile si gandurile mele pot fi gresite. Sentimentul infailibilitatii, mai devreme sau mai tarziu, duce la esec. Cel care crede doar in lumea sa, nu vede lumea reala din jur.

5. Legea Concordantei
Eu primesc de la Univers direct proportional cu ceea ce sunt, nici mai mult nici mai putin, fie ca este vorba despre relatii, functii, sanatate sau bani. Pretentiile mele sunt inutile. In schimb, atunci cand imi schimb atitudinea fata de ceea ce se petrece, se schimba si circumstantele.

6. Legea Prezentei – „Aici si acum”
Trecutul nu exista, deoarece deja nu mai exista. Viitorul nu exista, deoarece inca nu exista. Tendinta de a fi legat de trecut duce la depresii. Grija pentru viitor genereaza nelinisti. Atat timp cat sunt viu, sunt vesnic. Am un temei serios pentru a fi fericit!

SUCCESS !

Similar Articles

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top