You are here
Home > Bani > 12 Secrete ale Milionarilor

12 Secrete ale Milionarilor

1. Dorinta
Putin e sa vrei ceva in viata. Trebuie sa doresti cu ardoare, pentru a primi o sansa. Cauza numarului mare de „nenorocosi” este faptul ca lipseste Focul Dorintei , care duce la realizarea visului.

2. Scopul
Oricare ar fi ambitiile tale, nu vei obtine SUCCESS-ul daca nu ai un SCOP.

3. Energie
Dorinta si scopul sunt insuficiente. Mai ai nevoie de o cantitate anumita de Energie Mentala si Psihologica.

4. Planul
Toti milionarii si miliardarii au un plan bine elaborat, de care se conduc permanent.

5. Creatia
Este aptitudinea de a elabora permanent modalitati noi de a face ceva. Pentru a fi creativ, trebuie sa posezi imaginatie, sa fii intreprinzator, neinfricat si temerar.

6. Risca
Cine nu risca, nu bea sampanie.

7. Folseste Banii Altor Persoane (BAP)
Este adevarat ca pentru a crea bogatia ai nevoie de bani. Dar nu este neaparat ca banii sa fie doar ai tai. Oamenii bogati au invatat sa foloseasca banii altor persoane pentru a crea bogatii.

8. Amplificarea
Este un instrument puternic, folosit de catre fiecare milionar. Primul miliardar, J. Paul Getty afirma: „Mai bine folosesc 1% din efortul a 100 de persoane, decat 100% a efortului personal”. Amplificarea este cheita de aur pentru imbogatirea rapida.

9. Insistenta
Una dintre aptitudinile de baza ale oamenilor bogati este faptul ca niciodata nu se opresc. Sunt foarte insistenti.

10. Autodisciplina
Milionarii si miliardarii poseda o autodisciplina de fier. Trebuie sa fii apt sa te autoconduci: ce bei si ce mananci, cat dormi, cati bani cheltui, ce ganduri ai si in ce crezi, ce le spui altor oameni.

11. Anturajul
Cea mai usoara tehnica de a afla secretele oamenilor bogati e sa te invarti printre ei si sa fii impreuna cu ei. Invata tehnicile discutiilor si modul in care actioneaza. Intretinandu-te cu oamenii bogati, vei afla lucruri utile pentru a deveni si tu bogat.

12. Copiaza SUCCESS-ul
Citeste biografiile oamenilor bogati, mai ales ale celor care au realizat aceleasi vise. Afla cum au transformat visele in realitate. Invata sa copiezi success-ul lor. Este cheia de aur spre bogatie si success.

SUCCESS!

Similar Articles

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top