You are here
Home > Bani > 12 Mituri despre Bogatie

12 Mituri despre Bogatie

Majoritatea oamenilor nu devin niciodata bogati din cauza perceperii incorecte a banilor. Daca vrei sa fii independent financiar, neaparat trebuie sa cunosti miturile despre producerea banilor.
Citeste si te imbogateste!

Mitul nr. 1: Daca as fi ales o cariera profitabila, as fi fost bogat.
Realitatea: Orice profesie are milionarii sai. In orice domeniu se poate de castigat bani multi. Nu cauta o cariera profitabila. Doar tu esti cel care face cariera profitabila!

Mitul nr. 2: Daca parintii mei erau bogati si eu as fi fost bogat.
Realitatea: Majoritatea absoluta, in jur de 90% dintre milionarii de azi au pornit de la zero. Dar chiar si persoane din familii bogate, au fost nevoite sa-si construiasca success-ul de sine statator.

Mitul nr. 3: Daca as fi invatat bine, as avea bani multi.
Realitatea: Inveti doar din practica, dar nu in aulele studentesti. Statistica spune ca eminentii, de regula, niciodata nu ajung sa fie bogati.

Mitul nr. 4: Daca as fi fost in locul potrivit, la timpul potrivit, as fi obtinut success-ul.
Realitatea: Oamenii bogati, de departe, nu sunt niste norocosi. Ei au facut totul cu mainile lor pentru success-ul personal. Posibilitatile si success-ul nu trebuie asteptate. Ele trebuie create!

Mitul nr. 5: Daca economia tarii mele era mai buna, eu eram bogat.
Realitatea: In orice tara si in orice societate exista milionari. Bani sunt peste tot!

Mitul nr. 6: Daca nu aveam familie sau responsabilitati sociale, eram milionar.
Realitatea: Problema nu rezida in responsabilitate, ci in atitudinea fata de ea. Trebuie sa ai o atitudine grijulie fata de bani si sa cumperi doar lucrurile de care ai nevoie.

Mitul nr. 7: Posibilitatile de a castiga bani multi sunt limitate.
Realitatea: Azi, mai mult ca oricand, exista posibilitati fenomenale pentru a deveni milionar.

Mitul nr. 8: Daca statul, angajatorul meu, familia sau sotia/sotul m-ar fi ajutat, eu as fi castigat destul de mult.
Realitatea: Cu tine s-ar putea sa se intample orice. Ai putea fi concediat, familia si prietenii ar putea sa se dezica de tine, iar sotia/sotul ar putea sa te paraseasca. Doar tu unul esti responsabil de success-ul tau.

Mitul nr. 9: Daca as avea o suma mare de bani, imediat as investi si as economisi.
Realitatea: Oceanul este compus din picaturi mici de apa. Incepe cu sume mici. Daca astepti bani multi, s-ar putea sa nu-i primesti niciodata. Cel mai potrivit moment pentru a economisi si investi este ACUM!

Mitul nr. 10: Daca voi munci mult, voi deveni bogat.
Realitatea: Mult prea multi oameni saraci sunt in aceasta lume, care muncesc din greu in fiecare zi. Bogatii nu se spetesc, ei muncesc inteligent, rational.

Mitul nr. 11: Pentru a face bani e nevoie de bani.
Realitatea: De bani ai nevoie doar pentru a te prinde de sansa. Pentru a face bani e nevoie de idei!

Mitul nr. 12: Un loc bun de munca te face bogat.
Realitatea: Locul de munca ca angajat este o sursa de bani temporara. Pentru a avea un venit permanent, trebuie ca banii sa munceasca pentru tine. De aceea, orice ai face in acest moment, administreaza inteligent banii tai. Investeste-i, iar ei iti vor aduce bucurii in fiecare zi!

Aceste mituri circula de mii de ani. Toti cei care au crezut in ele, au murit saraci. Toti cei care cred in ele si azi, vor muri saraci. Asta iti doresti?
Cred ca ai nevoie de un sut – UN SUT MAGIC! In fiecare zi de marti, il poti primi pentru a te urni din loc. Suna la 060377142 si inscrie-te.
Este GRATUIT!!!

SUCCESS!

Similar Articles

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top