You are here
Home > Dezvoltare Personală > 10 “SUTURI” care te vor face sa treci imediat la actiune !

10 “SUTURI” care te vor face sa treci imediat la actiune !

1. Analizeaza viitorul tau. Ce te asteapta daca nu schimbi nimic? Cum vei trai atunci cand nu vei mai putea munci?

2. Discuta cu pensionarii. Asculta ce spun, fii atent cum sunt imbracati, vezi cum traiesc din pensia mizerabila. Tu iti doresti acelasi viitor?

3. Incearca rastimp de o luna de zile sa te afli in atmosfera success-ului. Priveste emisiuni si filme despre oamenii bogati. Mergi in magazinele scumpe si vezi marfurile accesibile celor bogati. Citeste carti despre oamenii de success. Studiaza atmosfera success-ului rastimp de o luna de zile.

4. Vezi ce au reusit colegii de clasa, semenii. Ia in calcul doar persoanele de success. Tu vrei sa fii un perdant?

5. Fa o lista a dorintelor tale, e bine cu fotografii. Scrie pretul fiecareia. Calculeaza suma totala, apoi imparte aceasta suma la venitul tau lunar. De cate vieti ai nevoie ca sa-ti satisfaci toate dorintele?

6. Fa un calcul al banilor tai. Pentru cat timp iti ajung in caz de forta majora? Daca e un termen mai mic de 20 de ani, ia urgent masuri.

7. Aduna banii de pe doua-trei luni si mergi la odihna. Toaca acesti bani cu placere. Uita problemele si relaxeaza-te. PASTREAZA IN MEMORIE EMOTIILE BUCURIEI SI SATISFACTIEI. Ai vrea sa-ti traiesti asa restul vietii? Ce astepti?

8. Cauta batrani care sunt plini de success, adica persoane care au probleme de sanatate, dar se bucura de viata. Discuta cu ei. Citeste istoria vietii invalizilor fara maini sau picioare, dar care participa la Jocurile Parolimpice si castiga medalii de aur. Ce te impiedica sa incepi a schimba ceva in viata ta?

9. Fa-o pe angajatul unei reviste si discuta cu oamenii de success din localitatea in care traiesti. Simte gustul victoriei. Afla cum au reusit. Incarca-te cu energie de la ei.

10. Mergi acolo unde se intalnesc oamenii de success: expozitii, cluburi de discutii, restaurante etc. Intretine-te cu cei care au obtinut un success mai mare decat tine.

Daca vei indeplini doar 3 puncte din 10, sigur vei intelege ca trebuie sa schimbi ceva. Daca le vei indeplini pe toate 10, esti pe drumul success-ului.
Nu amana acest exercitiu. ACTIONEAZA!

OKSUCCESS!

Similar Articles

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top