You are here
Home > Dezvoltare Personală > 10 Sfaturi Pentru o Viata Fantastica

10 Sfaturi Pentru o Viata Fantastica

1. Fa pe cineva sa zambeasca.
Oamenii amana permenent starea de fericire… pentru maine… pentru poimaine… Doar un simplu zambet poate schimba lumea! Pur si simplu, fa pe cineva azi fericit. „Impune-l” sa se bucure si sa zambeasca. Aceasta va umple viata ta cu energie si caldura.

2. Fii desavarsit.
Tu esti desavarsit! Tine minte acest lucru, indiferent de ce spun cei din jur. Tot ce te inconjoara – lumea, moda, standartele, traditiile, etc. – te fac sa nu ai incredere in faptul ca esti desavarsit. Retine acest lucru si incepe a trai.

3. Fii satisfacut de ceea ce faci.
Indragosteste-te de activitatea pe care o desfasori zilnic. In caz contrar, viata ta va fi doar rutina. Fa doar ceea ce te impune sa zambesti. Fara dragoste fata de munca pe care o faci, chiar daca primesti bani multi pentru ea, viata se transforma intr-un gol, pe care nu-l vei putea umple niciodata.

4. Cauta in tot si in toate un dram de bunatate.
Noi mergem, ne impiedicam… Acest lucru se intampla permanent. Nu plange, dar ridica-te, zambeste si mergi mai departe. Chiar si cea mai intunecata noapte are un sfarsit… Un rasarit… Important e sa fii capabil sa astepti.

5. Lasa trecutul in urma.
Nu te tine de el. Tot ce-ti doresti este in fata ta. Ai nevoie doar de dorinta de a merge inainte, caci forte se vor gasi, iar trecutul este doar o povara pe umerii tai. Arunc-o!

6. Respira, pur si simplu.
Aminteste-ti cand ai respirat adanc ultima oara. De foarte mult timp. Ridica-te, opreste-te din alergare si respira adanc. Vei simti cum iti cresc aripile…

7. Afla ceva nou.
Nu sta pe loc. Abandoneaza trecutul si mergi inainte. Invata ceea ce-ti place. Nu te axa pe stereotipuri.Alege ceea ce-ti bucura sufletul si inima.

8. Mergi in fata oglinzii si spune cat de mult il iubesti pe cel din fata ta.
Daca nu-ti iubesti reflectia, nu te iubesti pe tine. Iubeste-te asa cum esti. Zambeste prostutului din oglinda si el sigur iti va zambi.

9. Descopera sansele ascunse.
Oamenii care ne inconjoara au fost, sunt si vor fi principalul factor stimulator din viata. Odata cu trecerea timpului, zilnic vezi una si aceeasi fata. Priveste-i din alt unghi si vei vedea ceva nou, care te va stimula.

10. Spune „DA” dorintelor spontane.
Cand ai facut ceva instantaneu ultima data? Da, stiu ca nu stii. Totul este calculat, masurat… Rutina si iar rutina… Fa pasi spontani si lumea iti va zambi.

SUCCESS!

Similar Articles

3 thoughts on “10 Sfaturi Pentru o Viata Fantastica

  1. Salut, acum am gasit acest articol despre 10 Sfaturi Pentru o Viata Fantastica.
    Pot spune ca pagina oksuccess.net este unul dintre mai utile saituri web
    de pe web-ul romanesc. multa bafta pe mai departe.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top