You are here
Home > Dezvoltare Personală > 10 Principii ale Femeii de SUCCESS

10 Principii ale Femeii de SUCCESS

1.Femeia de SUCCESS stie ce sunt banii.
Ea este constienta ca banii nu o pot face mai buna sau mai rea. Ei nu aduc fericire si nu atrag dragostea. Doar ofera posibilitatea de a te manifesta. Banii sunt curati, neutri si nu poarta nicio vina. Femeia de SUCCESS este apta sa fie de sine statatoare, indiferent de cati bani are.

2.Banilor le place Femeia de SUCCESS.
Femeia de SUCCESS este marinimoasa. In relatiile cu cei din jur, ea porneste de la premiza ca Universul este plin de bogatie. Astfel, este marinimoasa pe toate dimensiunile vietii: in dragoste, sentimente, grija, bunatate, cadouri. Acesta este marele ei secret, secretul abundentei: ea face cadouri intregii lumi, iar intrega lume ii face cadouri ei. Instinctiv, ea simte ca a fost creata pentru abundenta si prosperare, inclusiv materiala. Chiar daca inca nu a fost parasita de complexul Cenusaresei (micuta, neajutorata, saraca), isi dezvolta aptitudinea de a fi deschisa banilor si de a se simti demna de un nivel de viata ridicat.

3.Femeia de SUCCESS are trei domenii Sfinte de investitii.
Ea face acest lucru cu mare dragoste si bucurie. In primul rand, este vorba de SANATATE (sport, proceduri de insanatosire, alimentatie sanatoasa). Toate acestea o fac sa infloreasca, sa radieze, sa fie energica si puternica. Al doilea domeniu este CORPUL (ingrijirea fetei, a corpului, alegerea garderobei). Acestea, la randul lor, o fac stilata si frumoasa. Al treilea domeniu este INTELECTUL (studiile, autodezvoltarea, cresterea personala si spirituala, profesionalismul). Acest domeniu o ajuta sa fie o persoana dezvoltata, sa fie interesanta. Ea investeste bani in aceste trei domenii cu multa dragoste, deoarece ele aduc dividende inzecite.

4.Femeia de SUCCESS are o viziune optimista despre viitorul ei.
In viziunile sale despre viitor, ea se vede doar plina de SUCCESS si avuta. Ea cultiva acest stereotip, in pofida temerilor firesti si ale indoielilor, caracteristice femeii. Isi imagineaza un viitor avut si infloritor pentru toate aspectele vietii sale, inclusiv cel material. Ea se vede doar fericita si satisfacuta de viata. Pentru ea, Viata este un Ocean al tuturor Posibilitatilor. Ea atrage atentie la miracolele mici si mari, care se petrec cu ea si in jurul ei. Observa tot binele si sustinerea din viata ei. Aduna cu multa dragoste si atentie fiecare gest al bunastarii si marinimiei.

5.Femeia de SUCCESS este plina de recunostinta.
Acesta este instrumentul bunastarii materiale. Traieste cu sentimentul de recunostinta pentru ceea ce are la moment. Stie ca e usor sa accepti binele ca pe ceva firesc. Ea multumeste Universului pentru reusitele mici si mari. Orice reusita este o comoara, chiar daca e destul de modesta. Intelept reactioneaza la fluxul si refluxul banilor. Stie ca totul este schimbator in aceasta lume, inclusiv miscarea banilor. Se bucura si de veniturile mari si de veniturile mici. Este constienta ca Universul in care traieste este plin de abundenta si in orice moment ii poate servi ceea ce are nevoie.

6.Femeia de SUCCESS poate crea starea de lux.
Ea poate face acest lucru, avand la indemana un potential redus. Observa si apreciaza frumusetea lucrurilor din jurul ei. Este fericita de ceea ce are la moment. Nu este axata pe pretul obiectelor sau al brand-urilor. Ii place sa creeze in jurul sau frumusete, stil si confort, fie ca e vorba de spatiu sau hainele sale.

7.Femeia de SUCCESS ii permite barbatului sa fie marinimos si sa cheltuie bani in folosul ei.
Ea accepta ajutorul si cadourile barbatului cu demnitate si multumeste pentru aceste gesturi. Stie ca barbatul trebuie sa se manifeste ca fiinta puternica si marinimoasa, pentru a se simti la inaltime. Este in firea lui nativa! Din acest motiv, sustine acest comportament. Mai mult decat atat, stimuleaza dorinta barbatului de a avea grija de ea. La randul ei, ii arata ca el are valoare pentru ea nu doar sub aspect financiar.

8.Femeia de SUCCESS are venitul sau si este Independenta Financiar.
Venitul personal ii permite sa construiasca relatii sincere si corecte cu barbatul. Nu pot aparea ganduri ca il iubeste pentru banii lui. Ea il iubeste pe EL! Daca alaturi este barbatul care o poate intretine, ii permite sa faca acest lucru cu placere. Insa, oricum, va tinde permanent spre Independenta ei Financiara.

9.Femeia de SUCCESS niciodata nu va fi roaba banilor.
Stie ca grijile financiare iti pot fura totul: timpul, gandurile, fortele. Acest lucru se intampla atat cu barbatii, cat si cu femeile. Pentru barbati, axarea puternica pe problema financiara este de iertat. Pentru o femeie – este paguboasa. Femeia de SUCCESS iubeste banii si ii pretuieste. Insa ei nu sunt un scop in sine pentru ea. Sunt doar un instrument pentru a-ti face viata mai comoda si mai placuta. Banii doar extind sentimentul fericirii si il completeaza. Ea stie ca bucuria si fericrea vietii nu depind de bani. Se gandeste la bani, ii castiga, dar nu se axeaza pe ei. A invatat regula de aur: femeia marcata de bani isi pierde romantismul, frumusetea si feminismul.

10.In viata femeii de SUCCESS exista loc pentru banii usori, care nu o preseaza.
Ea stie ca pentru a avea mai multi bani, nu e nevoie sa lucrezi ca un cal si sa suporti toata viata disconfortul. Trateaza cu usurinta procesul de producere a banilor si acestia vin usor. Stie ca majoritatea oamenilor au alt punct de vedere asupra acestui proces si, posibil, pentru ei banii inseamna mult efort si multa energie. Ea isi permite sa nu fie in standardele de care se conduce societatea. Femeia de SUCCESS modeleaza starea de placere si crede in Univers.

E dificil sa schimbi depriderile, dar nu imposibil. Mai mult decat atat, deprinderile sunt mult mai puternice decat gandirea logica.
Noi iti intindem o mana de ajutor: aplica la trainingul INTELIGENTA FINANCIARA si sigur vei putea deveni un om de SUCCESS.

OKSUCCESS!

Sursa Foto: www.pixabay.com

Similar Articles

One thought on “10 Principii ale Femeii de SUCCESS

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top