You are here
Home > Dezvoltare Personală > 10 lucruri pe care le vei regreta peste 10 ani

10 lucruri pe care le vei regreta peste 10 ani

1.Sa porti masca pentru a impresiona.
Daca porti permanent o masca, peste o bucata de timp, in spatele ei ar putea sa nu mai fie nimic. Daca te gandesti permanent la ceea ce cred altii despre tine, vei uita cine esti. Nu-ti fie frica de parerea celor din jur. In inima ta, stii cine esti cu adevarat. Nu trebuie sa fii perfect pentru a impresiona si a-i motiva pe altii. Lasa-i sa ramana uimiti cum de reusesti sa-ti invingi neajunsurile.

2.Sa alergi dupa visul altuia
Cel mai dificil e sa afli cine esti tu. Doi – sa fii fericit cu ceea ce ai aflat. Success-ul are la baza decizia de a ramane devotat scopurilor si viselor tale. Daca ai in preajma persoane care nu sunt de acord cu tine, e foarte bine. Inseamna ca stai bine infipt si iti urmezi calea ta. Uneori vei fi considerat nebun. Dar nu uita ca nebunii schimba lumea. In final, vei savura toate placerile vietii.

3.Sa te afli intr-o companie proasta
Nu permite sa fii atras in situatii tampite. Nu te inconjura cu persoane de calitate proasta. Nimeni nu va putea apasa pe tragaci, daca nu-i ve-i pune pistolul in mana. Tine minte! A fi cat mai departe de companiile proaste nu este o alegere, ci o obligatie!

4. Sa fii un narcisiac egoist
Viata plina de fapte bune si relatii de calitate va fi cea mai buna piatra de mormant. Cei care reusesc sa-i inspire pe altii si isi impart dragostea, vor ramane pe veci in memorie. De aceea, e mai bine ca numele tau sa ramana scris in memoria semenilor, decat pe piatra de mormant. Ceea ce ai facut pentru tine va pleca pentru totdeauna, iar ceea ce ai facut pentru altii, va ramane in aceasta lume.

5.Sa eviti sansele pentru a creste
Daca vrei sa afli mai multe despre trecut, priveste unde esti acum. Daca vrei sa-ti cunosti viitorul, afla cu ce te ocupi acum. Lasa trecutul in trecut, pentru a deschide usi noi. Trecutul nu se va intoarce niciodata. Daca ai constietizat acest lucru, e timpul sa faci un pas inainte, spre success-ul tau.

6.Sa cedezi cand e greu
Fara greseli nu exista success. Chiar daca nu reusesti precum iti doresti, nu este un motiv sa abandonezi si sa lasi mainile in jos. Crede ca poti si mergi inainte. Cel care avanseaza pas cu pas, in final, devine invingator. Cea mai mare victorie este cea pe care o repurtezi in confruntarea cu tine insuti. Este un proces compus din pasi marunti, decizii si actiuni. Doar el iti poate aduce clipa de glorie – triumful.

7.Tendinta de a tine totul sub control
Viata trebuie sa te „atinga”, dar nu sa te „sufoce”. Uneori trebuie, pur si simplu, sa te relaxezi si sa permiti lucrurilor sa mearga de la sine, fara prea multe emotii si control permanent. Inspira adanc, iar cand praful se va aseza, vei putea vedea padurea din spatele copacilor si vei face un pas inainte. Doar nu poti sti cum va fi viitorul. Tot ce se face, se face spre bine. Concluzie: binele este inevitabil.

8. Sa primesti mai putin decat meriti
Fii suficient de puternic pentru a merge inainte si suficient de intelept pentru a astepta ceea ce meriti. Uneori, cadem pentru a ne putea ridica si mai sus. Alteori, ochii trebuie spalati cu lacrimi, pentru a vedea mai bine. Nu ceda niciodata!

9.Sa astepti la nesfarsit ziua de maine
Cea mai mare iluzie: sa crezi ca vei avea suficient timp pentru unele sau alte scopuri. Dar intr-o zi te vei trezi si vei intelege ca nu mai ai timp nici pentru viata. Mai bine ca in acest moment al vietii, scopurile fixate sa fie deja realizate. In caz contrar, vei avea o lista de scuze de ce n-ai intreprins nimic.

10.Sa fii lenes si spalacit
Viata nu-ti datoreaza nimic. Tu trebuie sa dai vietii si lumii ceva. Incepe a actiona. Preia controlul asupra vietii tale. Esti important si esti necesar acestei lumi. E o prostie sa stai sa astepti,gandindu-te ca cineva, candva, va face ceva in locul tau. Candva este acum! Lumea are nevoie de tine! Actioneaza!

SUCCESS!

Similar Articles

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top